Máltára látogatott a Hyundai európai elnöke


A Hyundai Motor Europe elnök-vezérigazgatója nemrég Máltán járt, ahol áttekintette a márka helyi képviseletének működését és találkozott helyi kereskedőkkel is.

Byung Kwon Rhim elnöke látogatása során kifejezte a Hyundai azon elkötelezettségét, amely szerint a márkát a legkedveltebbé kívánják tenni Európában is. „Az elmúlt évek eladási darabszámai megerősítik, hogy jó úton járunk” – mondta. „Valójában 2014-ben sikerült még több autót eladnunk, mint 2013-ban. Európa igen fontos szerepet játszik a Hyundai stratégiájában. Ezen piac különleges igényessége a márka leggyönyörűbb modelljeinek megszületéséhez vezettek, mint az ix35, az i30, vagy épp az új generációs i20, amelytől helyi szinten is sokat várunk.”  

Rhim hozzátette, a globális gazdasági lassulás környezetében és a fejlődő piacok bizonytalanságai, az egyre kiélezettebb verseny közepette a Hyundainak továbbra is termékei versenyképességére és a vásárlók elégedettségére kell helyeznie a hangsúlyt azérrt, hogy ezeken a nehézségeken túl tudjanak lendülni.


„Proaktívan kell reagálnunk a vásárlók és a piacok igényeire, környezetbarát és helyi stratégiai modellek bevezetésével növelni kell a márka értékét és biztosítanunk kell a világ legjobb minőségi versenyképességét. A csoport jövője lényegében az innovatív új technológiák fejlesztésének képességén, a termékeken és az emberi kapcsolatok kreatív ápolásán múlik. A Hyundai éppen azért növelte jelentősen fejlesztési befektetéseit, hogy fejlett fejlesztőközpontokat hozzon létre, ahol még több tehetséges fejlesztő dolgozhat” – nyilatkozta Rhim.

Byung Kwon Rhimet 2013 januárjában nevezték ki a Hyundai Motor Europe elnök-vezérigazgatójává, ahol az utóbbi két évben legfontosabb célkitűzése a minőség fokozása és a vásárlói elégedettség javítása volt a működés minden területén. Ezt megelőzően ő töltötte be a Hyundai Motor Russia elnöki pozícióját, előtte viszont Európán belül számtalan marketingposztot betöltött és a Hyundai koreai központjában az európai részleg vezetőjeként is dolgozott.   


Francesca Mamo, a Hyundai máltai képviselőjeként tevékenykedő Meridien Enterprises ügyvezető igazgatója megköszönte Rhim látogatását és ígéretet tett arra, hogy a jövőben is növelni kívánják a Hyundai helyi jelenlétét. „Ez a látogatás nagy megtiszteltetés számunkra és nagyon örülünk annak, hogy lehetőségünk van Rhim úrral átbeszélni a tevékenységünket és a helyi szinten jelenlévő kihívásokat. Tudjuk, hogy a jelenlegi gazdasági helyzet igen nehéz, de reméljük, a Hyundai pozitív márkaképe segíti munkánkat, amellyel annak megbízhatóságát és a mai kiváló minőségű Hyundai modelljeit értékesítjük” – összegezte Mamo.

Forrás: independent.com.mt

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei