13 év alatt 500 ezer Hyundai Angliában


A Hyundai bejelentette, hogy megérkezett az 500 ezredik autó az angliai Tilbury-ben található importközpontba.

A létesítményt 1999. március elsején nyitották meg és fennállásának 13 éve alatt félmillió Hyundai modellt szállított Anglia márkakereskedéseibe.  

Minden új, Tilbury-be érkező Hyundai modellt átvizsgálnak, nyilvántartásba vesznek, a vásárlói megrendelések sorrendjében tárolnak, majd kiszállítás előtt még egyszer alaposan ellenőriznek, hogy az adott jármű mindenben megfelel a koreai autógyártó szigorú minőségi előírásainak.

Az importközpontot a Hyundai Motor UK maga üzemelteti, melynek létszáma 28 fő, ám csúcsidőszakban akár további 50 szerződéses alkalmazott is dolgozik a központban, az igények kielégítése érdekében.

Jelenleg a létesítmény egyidejűleg 10 ezer jármű raktározására képes, ám 2012. végére ez a szám akár 11500-ra is emelkedhet.  

Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnöke elmondta: „ Ez egy fantasztikus mérföldkő mind a Tilbury Import Centre, mind a Hyundai Motor UK életében. A kormányzat 2009-2010-es roncsautó-programjának köszönhetően képesek voltunk napi szinten 800 autót kiszállítani a márkakereskedésekhez, akár hat órával a behajózást követően.”

„A 2012-ben érkező számos új modellel biztosak vagyunk abban, hogy az itt folyó tevékenységünk erősíti és segíti a Hyundai márkát minőségi és elérhető autók kiszállításában.”

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei