Hyundai modellek győztek Omán első „Év Autója” választásán


A Hyundai Veloster és a Tucson modellek nyerték meg az „Év Autója” címet a régió egyik legelismertebb és Omán egyetlen autós magazinja, az Automan szavazásán.

A Tucson a Legjobb Hobbiterepjáró, míg a Veloster a Legjobb Új Modell kategóriájában győzedelmeskedett. Az Év Autója szavazást idén rendezte meg először a 12 éves magazin, mely díjat azok a modellek kaphatják, melyek Oménban kaphatóak, illetve azokat szakmai tesztelés alá vetették és pontozták.


Mindkét Hyundai modell több elismerést is kapott már a világon megjelenésük óta, melyekkel elismerték formatervüket, stílusukat, sportosságukat, biztonságukat, stb. Ezen díjakhoz csatlakozik most az Automan díja is. „Vásárlóink számára páratlan formatervvel rendelkező, stílusos, biztonságos és kényelmes autókat kínálunk. Ezek az elemei a Hyundai modellek autóipari előretörésének. 2011. folyamán a Hyundai folyamatos értékesítési csúcsokat döntött.” – mondta Tom Lee, a Hyundai Közel-Kelet központjának vezetője. „Ez összhangban áll a márka új szlogenjével: Új gondolkodás, Új lehetőségek, mely azt jelenti, hogy ma már nemcsak jó minőségű autókat gyártunk, hanem olyan modelleket mutatunk be, amelyekre a vásárlóink vágynak. Olyan gyártókká szeretnénk válni, amely a vásárlókra koncentrál és aktívan kommunikál velük olyan szinten, mint azt senki más nem teszi az iparágban.” – tette hozzá Tom Lee.

„A két Hyundai modell győzelme jelzi a Hyundai fantasztikus minőségét és értékét, mely a Hyundai palettát jellemzi.” – mondta Shaikh Saad Bahwan, az OTE Group elnöke.

A Hyundai márka széles limuzin és hobbiterepjáró kínálatával erősen jelen van Omán személyautó piacán. Megtalálható a kínálatban az Accent, Elantra, Sonata, Azera, Genesis, illetve a Centennial (Equus), illetve az i10, i20, i30 , vagyis az „i” sorozat elemei szintén a kínálat részét képezik. A terepjárók között a Tucson, a Santa Fe, illetve a Veracruz modellek kaphatóak az országban.

Az OTE Group a Hyundai márka kizárólagos importőre Ománban, mely országos bemutatóterem- és szervízhálózatával biztosítja a Hyundai vásárlók minőségi kiszolgálását.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei