Interaktív foci-vb a Hyundai támogatásával


2012. március közepén az egykori berlini Tempelhof repülőtér termináljában lezajlottak a FIFA 2012-es Interaktív Világbajnokságának selejtezői, melyen a résztvevők a világszinten legkelendőbb „FIFA 12” videojátékban mérhették össze tudásukat.


A Hyundai a FIFA egyik fő szponzoraként természetesen ezen az eseményen is részt vett, ahogyan a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságban is komoly szerepet vállal. Az interaktív verseny győztese 20 ezer dolláros pénzjutalomban részesül majd.


A német selejtező hivatalos partnereként a Hyundai többek között egy különlegesen feldíszített i30 modellel hívta fel magára a figyelmet. A márka ezenfelül egy olyan Veloster modellt is kiállított, amelnyek csomagterében egy Sony Playstation 3. kapott helyet, melyen a „FIFA Street” játékprogramot játszhatják az érdeklődők. Akiknek nem jutott játékgép, azok asztali, illetve utcai focimeccseken mérhetik össze tudásukat.  


Az elmúlt évben a Virtuális Focibajnokságon világszerte 900 ezer játékos vett részt. További németországi selejtezőket tartanak a Hyundai Motor Europe főhadiszállásán, Offenbachban, Hamburgban, Kölnben, illetve Münchenben.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei