A Genesis a legmegbízhatóbb

A Hyundai Motor America bejelentette, hogy a 2012-es J.D Power megbízhatósági felmérés eredményei alapján a Genesis limuzin a legjobb a kategóriájában.

A felmérés az elmúlt három évben (a 2009-es modellévtől) vásárolt autók eredeti tulajdonosainak 12 hónapra visszamenőlegesen tapasztalt hibáit összegzi. Összesen 202 különböző probléma tünetet tartalmaz a felmérés az autó minden részegységéből. Az általános megbízhatóságot pedig a 100 járműre jutó hibák száma alapján adják meg. A Genesis modellt 2009-ben mutatták be Amerikában, így ez az első ilyen jellegű felmérés, amelyben részt vesz.   

A megbízhatósági kitüntetés mellett a Genesis összességében a 9. helyen végzett. A modell 2009-es bevezetése óta több, mint 20 elismerésben részesült a média, illetve a szakmai zsűrik által.  

Erwin Raphael, a Hyundai illetékese szerint: "Célunk az, hogy olyan formatervet készítsünk, olyan autókat építsünk, melyek nemcsak megfelelnek, hanem meg is haladják a vásárlók elvárásait, ami nemcsak az autószalonokban nyűgözi le őket, hanem a használat során is. Ez az elismerés is jelzi, hogy jó úton járunk. A hosszú távú megbízhatóság nagyon fontos számunkra, hiszen pozitív vásárlói élményt jelent, amely alapján a márkahűség kialakulhat."

Forrás: examiner.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei