A Hyundai Elantra Dél-Afrika Év Autója lett


A Hyundai Elantra Dél-Afrikában forgalmazott 1,8 GLS típusa nyerte a 2012-es Év Autója címet, melyet minden évben a helyi autós újságírók szövetsége ítél oda. 

Az Elantrát - a Hyundai középkategóriás luxuslimuzinja, mely figyelemfelkeltő folyékony szobrászat formatervével és páratlan vezetési élményével rendelkezik -  nevezte meg a dél-afrikai szakmai zsűri 2012. legjobb autójának.

Ez az első alkalom, amikor a koreai márka megnyerte a dél-afrikai év Autója kitüntetést, ám már két éve szoros a verseny, hiszen 2011-ben az ix35 és a Sonata is döntős volt, míg 2010-ben az i20 szintén az első háromban szerepelt. 

Úgy tűnik, az idei a Hyundai Elantra éve lesz, hiszen januárban a Detroit-i Autószalonon a modell megkapta az Amerikai Év Autója díjat kapta meg, míg februárban Kanadában kapta meg az Év Autója kitüntető címet.

A dél-afrikai CAR Magazine 2012. legjobb vételei között az Elantrát jelölte meg a kompakt limuzin kategóriában és a Topcar magazin szintén a típust választotta meg a legjobb kompakt limuzin kategóriájában. 

"Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy a dél-afrikai szakújságírók is elismerték világszinvonalú termékünk minőségét és szolgáltatásait." - mondta Allan Ross, a Hyundai Automotive South Afrika ügyvezetője, miután átvette az elismerést. "Ez a díj, illetve a tavalyi két döntős helyezésünk bizonyítja, hogy a Hyundai helyi és globális erőfeszítései nem voltak hiábavalóak. A díj a minőség és remek formaterv elismerése is, mely a Hyundai 'Modern Premium' stratégiájának részei." 

A modell 2011. augusztusi bevezetése óta az új Elantra a szegmens piacvezetőjévé vált Dél-Afrikában remek kidolgozásával, minőségével, felszereltségével és elfogadható árával. 

Forrás: 3d-car-shows.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei