Négy Hyundai modell Amerika legértékarányosabb ajánlata


A Hyundai Motor America bejelentette, hogy négy modellje szerzett ismételten elismerést. Az Accent, az Elantra, a Genesis Coupe, illetve a Tucson "Amerika legértékesebb ajánlata" díjat kapott a Vincentric autóipari elemző cégtől.

Az Accentet a kiskompakt kategóriában találták a legértékesebb ajánlatnak, az Elantra a kompakt limuzin kategóriában diadalmaskodott, a Genesis Coupe a közepes sportkupék között, míg a Tucson a belépő szintű kompakt terepjárók között ért el már második éve első helyezést.


A Vincentic cég vezetője, David Wurter hangsúlyozta: "A Hyundai modellek győzelme jelzi a márka előretörését mind értékesítésben, mind formatervben és piaci elismertségben is. Ezek együttesen jobb értéktartást, ennek következtében alacsonyabb amortizációt eredményeznek, amelyek végeredményben a tulajdonosok összköltségét csökkentik."


Az elemzés nyolc különböző költségtényező alapján állítja össze a sorrendet: értéktartás, üzemanyag, biztosítás, alternatív költség, finanszírozás, fenntartás, adók, illetve javítási költségek. A cég statisztikai modell segítségével számítja ki a legjobb ajánlatot, így a modell képes felismerni az átlagosnál alacsonyabb tuladonosi költségeket az egyes szegmensekben és árkategóriákban. Az éves átlagos futásteljesítmény és biztosítási profilok segítségével minden járművet Amerika 50 államában képes vizsgálni a modell.


"Az Accent, az Elantra, a Genesis Coupe és a Tucson kiváló példái a vásárlók értéktartási elvárásainak túlteljesítésére." - mondta Scott Margason, a Hyundai Motor America terméktervezési részlegének vezetője. Hozzátette: "A Hyundai remek takarékos motorjaival és kiváló Assurance programjával képes a járművek összköltségét úgy csökkenteni, hogy közben minőségi autókat kínálhat remek értéktartással."

Forrás: examiner.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei