A Hyundai a kínai "Nép" szolgálatában


A Hyundai Motor Company kínai vegyesvállalata, a Bejing Hyundai 60 feketére fényezett Sonata modellt biztosított a 2012-es kínai Országos Népi Gyűlés és a Kínai Népi Politikai Tanácskozás részére, mely március 3. és 14. között zajlott az országban.

A vállalat szerint a 8. generációs Sonata modell elegáns formaterve, kiemelkedő biztonsága, technikai szinvonala és környezetbarát motorja miatt a legalkalmasabb az események megrendezéséhez.

Az évente megrendezett politikia gyűlések autói mindig is a kínai autóipar fontos eseményei voltak. A bennfentesek szerint az eseményekre választott járműveknek minden alkalommal igen szigorú feltételeknek kell megfelelniük. A világítást, a gumikat és a fékrendszert alaposan ellenőrzik.  

A Beijing Hyundai Sonata modelljét 2003. óta több alkalommal is a gyűlés hivatalos autójának választották. A Hyundai szerint ez is bizonyítja a Sonata minden igényt kielégítő szinvonalát.    

A pekingi-koreai autógyár zászlóshajójaként a helyben összeszerelt 8. generációs Sonata modell olyan felszereltségekkel rendelkezik, melyek az utasok kényelmét teljes mértékben kielégítik. Automatikusan sötétített tükrök, elektromos deréktámasszal ellátott fűthető ülések segítik a vezetőt, míg a kétzónás klíma, panoráma napfénytető és Infinity audiórendszer az utasok számára is kellemessé teszi az utazást.

Az autó biztonsági rendszereinek köszönhetően a kínai töréstesztek legjobbjává vált a legújabb Sonata modell.

A Hyundai Sonata modell nagy szerepet játszik a márka középkategóriás piaci részesedésének növelésében, mivel a tavaly áprilisi bemutatót követően nem sokkal már havi 6 ezer darab kelt el a modellből, míg tavaly szeptemberben már 10 ezer darabot értékesítettek, és azóta is ilyen magas havi eladási számokat produkál a modell. 

A vállalat a Kínában töltött 10 év jubileumát egy kifejezetten Kínára fejlesztett almárka, a Shouwang bemutatásával ünnepelte tavaly év végén, idén pedig több középkategóriás és hobbiterepjáró típus bevezetését tervezi a harmadik összeszerelő üzem beindításával egy időben.

Bővebben: chinadaily.com.cn

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei