Első elismerés az új i30 számára


Az angol CarBuyer internetes szaklap néhány napja nyilvánosságra hozta az általa szervezett 2012-es Év Autója díjazottjainak névsorát.

A koreai Hyundai márka meglepetésre megszerezte első Év Autója győzelmét, az új i30 modelljének köszönhetően. Az új kompakt a legjobb családi autóként is diadalmaskodott.

Steve Fowler, a CarBuyer főszerkesztője elmondta: „Az elismerés hűen tükrözi, milyen messzire jutottak a koreai gyártók az elmúlt években, legyen szó akár autóról, TV-ről, vagy mobiltelefonról. Az i30 remek mindenes – stílusos, praktikus, minőségi és kezes. Mindezek mellett remek ár-érték arányú, olcsón fenntartható és megnyugtató ötéves garanciával rendelkezik.”

Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK vezetője hozzátette: „Hatalmas elismerés számunkra a CarBuyer Év Autója díja és fantasztikus támogatás az új i30 számára. Hisszük, hogy az új generációs i30 rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal, melyek között a vásárlók megtalálják a nekik megfelelőt, legyen szó értékről, stílusról, vagy finom részletmegoldásokról. Tetszeni fog az igényesebb vásárlóknak is, akik formás autóra, remek teljesítményre és az iparág egyik legjobb garanciális feltételeire vágynak.”

A Hyundai leányvállalata, a KIA két díjat is kapott: a Rio a leginkább környezetbarát díjat, míg a Sportage a legjobb terepjáró elismerésében részesült.

Bővebben: 3d-car-shows.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei