A Hyundai bemutatta UEFA nagyköveteit


A Hyundai Motor Company, az UEFA EURO 2012™ támogatója bemutatta legújabb kezdeményezését, melynek a TEAM Hyundai nevet adták. Európa öt legismertebb játékosa a Hyundai nagyköveteként fogja népszerűsíteni az idei rendezvény eseményeit és ezen keresztül a Hyundai márkát. 

Az öt játékos, Iker Casillas (Spanyolország) Lukas Podolski (Németország), Giuseppe Rossi (Olaszország), Karim Benzema (Franciaország) és Daniel Sturridge (Anglia) nagykövetként fogják képviselni a Hyundai márkát az UEFA 2012 népszerűsítő kampányok és marketing események során.  

Allan Rushforth, a Hyundai Motor Europe vezetője szerint: "Az öt nagykövet ellenfelekként lépnek majd a pályára az UEFA mérkőzések során, ám a foci szeretet közös bennnük, így nagy öröm számunkra, hogy a TEAM Hyundai tagjai között tudhatjuk őket."

A TEAM Hyundai tagjai állandó emlékeztetői lesznek az izgalmas, dinamikus és szenvedélyes focibajnokság eseményeinek. A TEAM Hyundai minden egyes tagja hosszú évek kemény fejlesztőmunkájának eredményeként jutott el a csúcsra, amely egybevág a Hyundai autómárka európai célkitűzéseivel.


A TEAM Hyundai mellett a koreai autómárka egy új karitatív kezdeményezés keretein belül segíti a fiatal játékosokat céljaik elérése érdekében. 

A Hyundai meghívja focirajongó követőit, hogy vegyenek részt a kezdeményezésben, amely tükrözi a márka nyitottságát és integráció iránti elkötelezettségét. 

A márka Facebook oldalán beindítottak egy alkalmazást is, így a rajongók "lájkolhatják" kedvenc TEAM Hyundai játékosukat. A vállalat minden kattintás után 1 Euro támogatást fizet. A Hyundai célja összesen 250 ezer Euro adományozása.

A Hyundai Motor Company 12 éve az UEFA hivatalos támogatója, idén több, mint 350 Hyundai gépkocsit biztosít a cég szállítási, VIP és szervezési célokra.

Forrás: 3d-car-shows.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei