Összehasonlító teszt a koreai Hyundai szalonokban


A Hyundai Motor Company olyan bemutatótermeket hoz létre Dél-Korea nagyvárosaiban, ahol a potenciális vásárlóknak lehetősége lesz kipróbálni nemcsak a koreai cég termékeit, hanem az importált versenytársak rivális modelljeit is.    

A tesztcentrumokban a Hyundai i30, Veloster, Sonata, Grandeur, illetve Genesis modelljeit értékesítik majd. Az érdeklődőknek a „hazai” termék kipróbálásán túl lehetőségük lesz olyan, külföldről behozott autókat is tesztelniük, mint a BMW 5 sorozat, a Mercedes E-osztály, a Toyota Camry, a Lexus ES350, valamint a Volkswagen Golf és a Mini Cooper is a kínálat része lesz.   

„Vásárlóinknak lehetősége lesz a modellek teljesítményének, árának és minőségének összehasonlítása után racionális döntést hozni.” – közölte az autógyártó.


Mint ismeretes, 2012-től szabadkereskedelmi egyezmény jött létre Dél-Korea, valamint az Európai Unió, illetve az Egyesült Államok között, melynek értelmében a felek közötti áruk vámtételei fokozatosan csökkentésre kerülnek. Ez rendkívül előnyös a koreai fél számára, hiszen főleg a helyben gyártott autói iránt az utóbbi időszakban megugrott a kereslet, ám ugyanezen egyezmény jelentősen könnyebb helyzetbe hozza az európai, japán gyártók termékeit az elsősorban a helyi piacon domináló koreai márkákkal szemben. A Hyundai már korábban bejelentette, hogy új termékei mellett új marketingmunkával kívánják megerősíteni helyi piacukat, melynek első lépése az összehasonlítás lehetősége.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei