A német támogató szolgálat a Hyundait választotta



A német Bon Vital betegtámogató szolgálat immár teljes autóflottája a Hyundai márka modelljeiből tevődik össze.

A Brandenburgtól északkeletre, Swedt városában működő támogató szolgálat nemrégiben 17 darab vadonatúj Hyundai i10 modellt vásárolt, amelyet a helyi márkakereskedés, a Hyundai Dähn Autóház adott át számukra. Ezzel a vállalkozás 25 tagot számláló összes járműve a koreai márka logóját viseli ezentúl.

Walter Henke, a Bon Vital vezetőjének három fő oka volt arra, hogy a Hyundai modelljeit válassza: „A Hyundai ötéves garanciája hosszú távú költségtervezési biztonságot nyújt számunkra. A támogatószolgálatok terén szerzett különleges tapasztalatai miatt a Dähn Autóházra egy esetleges káresemény bekövetkeztekor is számíthatunk, így a szolgálat akkor is mobil marad, ha kiesik egy-egy jármű a flottából. Végezetül a 17 új i10 modellre adott lízingajánlatuk a legkedvezőbb volt a piacon.”

2012. szeptembere óta a Hyundai az ALD Automotive finanszírozó céggel közösen egy teljes körű lízingszolgáltatást nyújtanak a vállalati ügyfeleik részére. A német flottapiac tavalyi 3 százalékos visszaesése ellenére a Hyundai 2011-hez képest tavaly 15,6 százalékkal, azaz 8 547 darabra növelte flottaeladásait, amellyel megerősítette piaci pozícióját.

Forrás: hyundai-presselounge.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei