Kurt Wenner különleges Veloster alkotásai



A Hyundai Veloster dél-afrikai bemutatója kapcsán Kurt Wenner, a világhírű 3D járdarajz alkotások kitalálója megfestette az ország járdáit.

Kurt Wenner háromdimenziós alkotásait folyamatosan követhették a járókelők, akik megfigyelhették a 3D műalkotás mesterének szenzációs technikáját. Wenner a jelenlévők mellett az internetet használók között is hatalmas feltűnést keltett, amely nyilvánvalóan hatalmasat lendített a márkának a Hyundai Veloster bemutatkozásával kapcsolatban.    


Wenner ugyanis a Hyundai meghívására érkezett Dél-Afrikába, ahol részt vett a Veloster bemutatóján. A bevezetési kampány részeként megvalósult utcai festmények üzenete sokkal gyorsabban és hatásosabban elérhette a célközönséget, mint a hagyományos módszerek.


„A Hyundai mindig is szívesen támogatta a dél-afrikai művészeti és kulturális életet, amelyet most a Kurt Wennerrel közösen kidolgozott kampány is tökéletesen szemléltet. A Hyundai Veloster ugyanolyan innovatív és egyedi modell, ahogyan Wenner alkotásai is azok.” – mondta Albrecht Grundel, a Hyundai South Afrika ügyvezető igazgatója.  

Az Egyesült Államokban élő Kurt Wenner különleges alkotásait már több, mint 30 országban láthatta a közönség. A múltban már több termék forgalomba hozatalánál segédkezett, többek között az Absolut Vodka nyomtatott reklámjai is az ő nevéhez fűződnek.  



Forrás: hyundai.co.za

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei