Különleges Hyundai ix35 készült az Olympique Lyon szurkolóinak



A Hyundai francia képviselete a tavaly megkötött szponzori szerződés nyomán a Hyundai ix35 hobbiterepjáró egy különleges változatát dobta piacra Franciaországban.

A Hyundai tavaly augusztus óta az Olympique Lyon hivatalos partnere, amelynek hangsúlyozására most piacra kerület egy speciális sorozat, amely kifejezetten a labdarúgócsapat szurkolói részére szól.


A Hyundai ix35 OL változatát a modellsorozat csúcsfelszereltségű modelljéből alakítottak ki, amelyben Blue Drive csomaggal felszerelt 1,7 literes CRDi dízelmotor dolgozik. Az autóban hat légzsák, telefon-kihangosító, nyomógombos indítás éppúgy megtalálható, mint a kétzónás, ionizátorral ellátott automatikus klíma, tempomat, első-hátsó ülésfűtés, automata fényszórók és a panoráma napfénytető.


Az OL verzió a bőséges alapfelszereltségen felül félig beépített TomTom navigációs rendszert, az első-hátsó lökhárítókban alumínium betéteket, egyedi vörös fényezést kapott és természetesen kívül a karosszérián, illetve belül, a padlószőnyegen megtalálhatóak a lyoni klub emblémái is.


A Hyundai és az Olympique Lyon rajongóinak szánt ix35 ára 28 750 euró, ami remek ajánlat annak fényében, hogy az importőr nem számol fel semmilyen felárat a különleges széria alapjául szolgáló modell francia árához képest. Sőt, minden ix35 OL vásárló két VIP jegyet is kap a klub játékosainak edzésére, ahol a látogatók autogrammal ellátott mezt is kapnak ajándékba.

Forrás: autoplus.fr

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei