Egységesíti belső tudásrendszerét a Hyundai Motor Europe



Az üzleti számítástechnikai megoldásokban piacvezető Infor bejelentette, hogy a Hyundai Motor Europe az általuk kifejlesztett képzésmenedzsment-rendszerét (LMS) és tartalommenedzsment-rendszerét (LCMS) a jövőben integrálja saját páneurópai üzleti rendszerébe.

A jelenleg próbaüzemben működő fejlett LMS és LCMS képzési platform célja, hogy az Európa 28 piacának 2 500 kereskedelmi egységének nagyjából 30 ezer felhasználója hozzáférjen a sikeres működéshez elengedhetetlenül szükséges szaktudáshoz.  

„Ahhoz, hogy talpon tudjunk maradni ezen a folyamatosan és rendkívül gyorsan változó piacon, ezért az üzletmenet gördülékenységéhez a cégeknek szükségük van kiemelkedő vevőszolgálatok biztosítására.” – mondta Ara Ohanian,, az Infor Learning Technolgies alelnöke, majd hozzátette: „Ez a platform lehetővé teszi a Hyundai számára, hogy tudását hatékonyan és gyorsan továbbíthassa az egyre bővülő hálózatában.


A Hyundai Motor Europe első alkalommal vesz részt ilyen jellegű páneurópai üzleti megoldásokban. A többnyelvű LMS/LCMS rendszer egy alkalmazáson belül lehetővé teszi tartalmak létrehozását és azok különböző előírásokhoz illesztését is.   

„Egy modern prémium autómárkaként innovatív képzési partnerre leltünk, akik nemcsak gyors tudást biztosítanak számunkra, de ezen keresztül tükrözik a márka kifinomultságát is.” – mondta Dieter Tolksdorg, a Hyundai Motor Europe képzésvezetője. „A különböző rendszerek összehasonlítása után egyértelművé váltak az Infor úttörő LMS és LCMS technológiájának képességei, amely az egész vállalat és az egymástól lényegesen különböző páneurópai hálózatunk számára minden igényt kielégítő megoldást biztosít.”  

Az új platform révén a Hyundai még magasabb szintű élményeket kínálhat vásárlói számára, hiszen a hálózat információáramlása gyorsabbá, következetessé és egységesebbé válhat.

Forrás: marketwire.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei