Hyundai Genesis rendőrautók Dubaiban



A Dubaiban működő rendőrség folytatja járműállományának frissítését, amelynek során most egy Hyundai Genesis modell került a járműparkba.

Az arab állam rendőrsége nemrég azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy járőrautóként szupersportautókat, többek között Lamborghini és egy Ferrari modelleket állított szolgálatba. Ám nemcsak ilyen autók őrzik a rendet Dubai útjain, hanem szokványosabb márkák, mint pl. BMW-k, Volkswagenek, vagy akár Hyundai modellek is feltűnhetnek a sportkocsik mellett.


A közelmúltban készült fotók alapján megállapítható ugyanis, hogy a rendőrség mostantól Hyundai Genesis luxusautókat is beállított flottájába, amelyet természetesen teljes menetfelszereléssel, így a zöld-fehér fényezéssel, fényhíddal és egyéb kiegészítőkkel is elláttak.  

A hírek szerint két ilyen modell fut jelenleg a rendőrségnél, amely egyelőre tesztelésre használja azokat azzal a céllal, hogy amennyiben beválnak, több ilyen modellt is vásárolnak a jövőben. Igaz ugyan, hogy a Genesis megjelenése sokkal kevésbé látványos, mint a Lamborghini, vagy a Ferrari, ám minden bizonnyal jóval kényelmesebb és praktikusabb is azoknál.


A Genesis máris elkönyvelhette első sikerét rendőrségi autóként, hiszen az autók szolgálatba állítása után máris egy trükkös autórablást követő három órás autós üldözésben vehettek részt. Az akció végén sikerült a Genesis közreműködésével megállítaniuk az ellopott Hyundai Accentet.

Forrás: drivearabia.comthenational.ae

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei