Kiállították a Hyundai Velostert egy indiai márkakereskedésben



A Hyundai hivatalosan nem árusítja a Veloster sportkocsit Indiában, ennek ellenére az importőr egy sárga példányt kiállított egy ottani kereskedésben.

Az elsősorban fiatalok számára tervezett Veloster sportkocsi sorozatgyártású változatát még a 2011-es Detroiti Autókiállításon mutatták be és még abban az évben megindult a modell forgalmazása Dél-Koreában, az Egyesült Államokban, valamint a világpiac számos részén. A modellhez tavaly csatlakozott a Veloster Turbo változat, amely optikai módosításai mellett megkapta a Hyundai 1,6 literes turbómotorját is.


Indiában még a tavalyi év elején, a 2012-es Delhi Autószalonon állították ki a Veloster modellt, amely rendkívül sok érdeklődőt vonzott a szalon Hyundai standjára. Azóta sem kezdődött meg azonban a típus forgalmazása Indiában, azonban a helyi importőr most a Pune városában álló Garve Hyundai kereskedésben kiállította a jellegzetes, sárga fényezésű modellt.  


Hivatalosan az importőrnek továbbra sem áll szándékában a Veloster forgalmazása, ám egyes hírek szerint a mostani kiállítás célja, hogy felmérjék a vásárlói igényeket és amennyiben elegendő számú érdeklődő jelentkezik, fontolóra veszik a Veloster limitált behozatalát is.

Forrás: rushlane.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei