350 százalékkal nőtt a Hyundai Grand i10 eladása Indiában


A Hyundai szeptemberben mutatta be a vadonatúj Grand i10 modellt, amelynek értékesítése már az első két hónapban rekordot döntött.

India második legnagyobb autógyártójaként a Hyundai szeptember elején mutatta be a Grand i10 modellt, ám a kereskedők már egy hónappal korábban is fogadták az előrendeléseket az autóra. Így történhetett meg, hogy augusztus hónapban 1 847 előrendelést regisztráltak, míg szeptemberben ez a szám 8 411-ra ugrott, vagyis a növekedés 355 százalékos.


Most azonban, az autógyártók számára is izgalmas szüreti időszakban a Hyundai Grand i10 vásárlói különlegesen kedvező ajánlatokat találhatnak a márkakereskedésekben, amely tovább növelheti az eladásokat. A hatalmas érdeklődés hátterében az autó igen kedvező ár-érték aránya, valamint az indiai vásárlók dízeléhsége állhat, amelyben nagymértékben közrejátszik, hogy az i10 korábbi változatai nem készültek öngyulladós erőforrással, így a Grand i10 ezt az igényt is kielégíti.  


A Grand i10 nemcsak friss megjelenése, de árazása és felszereltsége miatt is remek értéket képvisel. A dízelmotoros alapváltozatot 523 ezer rúpiáért haza lehet vinni, amely 35 ezerrel alacsonyabb, mint a fő konkurens Swift hasonló kivitele. Ráadásul a legjobban felszerelt változatban sokkal több extra található alacsonyabb áron, mint a Maruti/Suzuki kiskompaktjában.  

A kiváló 1,1 literes dízelmotor kifinomultságának és zajszigetelésének is köszönhetően a Hyundai illetékesei további értékesítési növekedésre számítanak a szüreti időszakban.

Forrás: cardekho.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei