Megnyílt az első Hyundai tréningközpont


A Hyundai Motor Dubaiban megnyitotta afrikai és közel-keleti tréningközpontját,  a Hyundai Tréning Akadémiát, amely a vállalat első ilyen jellegű létesítménye.

A létesítmény jelzi a Hyundai Motor elkötelezettségét, hogy biztosítsa vásárlóinak legmagasabb fokú kiszolgálását, amellyel nemcsak az értékesítés volumenét, de a vevőszolgálat színvonalát is magasabb szintre emelhetik.     

Az Egyesült Arab Emirátusokban, Dubaiban található vadonatúj központban az öböl-menti országok mellett az afrikai régió értékesítői is fejlesztetik termék-, értékesítési, marketing és vevőszolgálati tudásukat. A szakképzett oktatók átfogó tanfolyamokat vezetnek a forgalmazók csoportjainak azéért, hogy azok országukba visszatérve emelhessék a vevőszolgálat színvonalát.   

A Hyundai Tréning Akadémia a vállalat azon elkötelezettségének részét képviseli, amellyel ügyfelei részére biztosítani kívánja a kapott szolgáltatások igen magas színvonalát. Az akadémia mellett nemrég beindították a „Hyundai Premium Assurance Plus” programot, amely a márka prémium modelljeit vásárlók számára különböző juttatásokat kínál. A prémium modellekhez "Premium Lounge"szalonrészek is épültek a régióban azért, hogy ezzel a vásárlók valóban élményként éljék meg az autóvásárlást. A Hyundai ezzel is biztosítani kívánja, hogy a márka a legszerethetőbbé váljon mind a Közel-Keleten, mind pedig Afrikában is.     


A jól felszerelt 764 négyzetméteres központban tantermekhez hasonló helyiségek, étkezőhelyiségek és bemutatóterem-minták kaptak helyet, ahol minden szükséges felszerelés megtalálható. Az új akadémián egyszerre 50 fő fejlesztheti tudását, évente pedig több mint 700 Hyundai alkalmazott végezheti el a központ arab, illetve angol nyelvű kurzusait.  

A programok hatékonyságát rendszeresen ellenőrzik majd különböző vevőelégedettségi felmérések segítségével azért, hogy vizsgálják az akadémia sikerességét, de ezen túl az eredmények a kurzusok hatékonyságának javítására is szolgálnak majd.  

A létesítményt hivatalosan Tom Lee, a Hyundai afrikai és közel-keleti régiójának alelnöke nyitotta meg. „Célunk a vásárlók élményeinek fokozása, amely összhangban áll a márka nemrég bevezetett ’Modern Prémium’ márkairányzatunkkal. Célunk a legjobb autók értékesítése mellett a legjobb vásárlói élmény nyújtása is.” – mondta Lee, majd hozzátette: „A Közel-Kelet és Afrika rendkívül fontos régió a Hyundai számára és az új képzőközpont megnyitása tovább hangsúlyozza a márka azon ígéretét, amely szerint a vásárlók a legjobbat, a legtöbbet kaphatják a szalonjainkban dolgozó szakemberektől.”

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei