Mobil alkalmazás segíti a Hyundai indiai ügyfeleit


A Hyundai Motor India bemutatta új integrált szervizalkalmazását, amely „Hyundai Care” néven tölthető le az Android és iOS platformokon működő okostelefonokra.

Az új mobilalkalmazás az ügyfél összes vevőszolgálati ügyintézésében segítségére lesz a szervizkeresőtől a szerviz kalkulátoron át egészen a bejelentkezésig. Az új alkalmazást az Apple iTunes mellett a Google Play Store-ból is le lehet tölteni.

A Hyundai márkaszervizek listáján túl az alkalmazás képes a telefon GPS-ének felhasználásával kiválasztani az ügyfélhez legközelebb fekvő szervizet és kiszámolja az odavezető út hosszát, majd a jármű szervizelőéletét is ismerve hozzáférhet a szervizbejelentkezési rendszerbe, kiszámíthatja a szerviz várható költségét, majd az elvégzett munka után rögzíti a következő szerviz esedékességét és arra időben figyelmezteti is a Hyundai tulajdonost. Ezen túlmenően az alkalmazás vészhívást is tud intézni a hét minden napján 24 órában elérhető Hyundai segélyvonalon keresztül.


„Azért fejlesztettük ki a Hyundai Care alkalmazást, hogy olyan szolgáltatásokat tudjunk nyújtani ügyfeleinknek, amelyek valóban a segítégükre lesznek a mindennapokban.” – mondta Rakesh Srivastava, a HMIL értékesítési és marketingvezetője. „Úgy érezzük, az alkalmazás lehetőséget ad ügyfeleinknek arra, hogy egy egészen új oldaláról ismerjék meg a Hyundai vevőszolgálati rendszerét. Ez egy újabb lépés a mobiltechnológia ügyfeleink számára is érzékelhető előnyeinek érzékeltetésére.”

A Hyundai ezzel a mobilalkalmazással is kinyilvánította, hogy nagy hangsúlyt fektet az ügyfeleivel való szoros kapcsolattartásra, valamint növeli a szervizek rendszerének átláthatóságát azzal, hogy visszajelzési lehetőséget biztosít az ügyfelek számára az adott kereskedés vagy szerviz tevékenységéről.

Forrás: afaqs.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei