A Hyundai segít a bajbajutott kormányzati dolgozókon


A Hyundai Motor America bejelentette, hogy különleges fizetéshalasztási programmal segíti a kormányzat leállása miatt törleszteni képtelen kormányzati alkalmazottakat.

Az intézkedés kiterjed a Hyundai tulajdonosok összes érintett hitel- és lízingszerződésére is. „Tisztában vagyunk a kormányzati rendszer leállásának a családi költségvetésre gyakorolt hatásaival.” – mondta John Krafcik, a Hyundai Motor America elnök-vezérigazgatója. „Ezzel az intézkedéssel a Hyundai azt szeretné üzenni ügyfeleinek, hogy mellettük állunk ebben a nehéz helyzetben.”

A Hyundai jelenlegi ügyfelei egészen addig mentesülnek a törlesztő részletek fizetése alól, amíg nem tudnak dolgozni. Azon kormányzati szektorban dolgozó ügyfeleink számára, akik októberben kívánnak autót vásárolni, 90 napos fizetési halasztást kínál fel a cég.  

Nagyságrendileg 800 ezer amerikai kormányzati dolgozó nem került kifizetésre a politikai viták miatt előállt kormányzati leállás miatt Amerikában. A Hyundai Assurance munkahely elvesztésére kidolgozott programjához hasonlóan a kormányzati tisztviselők fizetéshalasztásban részesülnek azért, hogy ezzel is könnyítsenek nehéz helyzetükön. A program minden olyan ügyfélre vonatkozik, aki az autóját a Hyundai Finance Americán keresztül hitelre vagy lízingre vásárolta.

Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei