A Hyundai életre kelti a Walking Dead rajongó nyertes zombi autóját


A Hyundai New Yorki képregény-fesztiválra elkészíti a korábban meghirdetett, túlélőautó tervező vetélkedő nyertesének munkáját, egy átalakított Santa Fét.

A hatalmas sikert aratott Walking Dead képregény-sorozathoz kapcsolódva a Hyundai az INNOCEAN USA reklámügynökséggel karöltve a San Diegoi képregény-fesztiválon hirdette meg interaktív vetélkedőjét, amelynek során a rajongók saját maguk készíthettek zombitámadást kivédő harci járműveket. Az átalakított Veloster Turbo, Santa Fe és Elantra modellekből összesen 82 500 pályamunkát készítettek a résztvevők, akik közül a zsűri Anson Kuo munkáját tartotta legalkalmasabbnak arra, hogy azt a Galpin Auto Sports (GAS) megépítse és az október 10-én megnyitó New Yorki fesztiválon bemutatásra kerüljön.      


Az arizonai Kuo egy álcázott városi zombi túlélő járművet hozott létre, amelyen kések, automata számszeríj, borotvával felszerelt ablakok, három gépfegyver, szamurájkard, aluminium páncél és kipufogó hangtompító is helyet kapott. Kuo célja egy olyan erős jármű létrehozása volt, amely elegendő helyet biztosít utasai és a felszereléseik számára, valamint megfelelő túlélési esélyt ad a zombik támadása esetén. Kuo a lőszerkészletek szűkös tartalékai miatt választotta elsődleges fegyvernek a késeket.


„Imádjuk Anson Kuo zombi túlélő Santa Fe modelljét – kreatív és… halálos.” – mondta Steve Shannon, a Hyundai Motor America marketingvezetője. „A Walking Dead sorozat népszerűségének köszönhetően a Hyundai továbbviheti az új modellek megismertetését a fiatalabb célközönséggel is.” – tette hozzá.

„Azzal, hogy Anson nyertes munkáját a New Yorki képregény-fesztiválon kiállítjuk, szórakoztató módon ünnepelhetjük meg a Walking Dead tizedik évfordulóját.” – mondta Robert Kirkman, a képregény-sorozat ötletadója.      

Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei