Genesis Coupe modellekkel gyarapodott a vezetéstechnikai továbbképző


A nagyteljesítményű autókra specializálódott Skip Barber vezetéstechnikai továbbképző központ két Genesis Coupe modellt kapott a Hyundai Motor Americától.

Az atlantai Lime Rock Skip Barber központja és a Mazda Laguna Seca versenypályája által szervezett programokon ezentúl részt vesz egy Hyundai Genesis 3,8 R-Spec és egy 3,8 Track modell is.  

„Nagyon örülünk annak, hogy még több versenysport-rajongó ülhet a nagyteljesítményű hátsókerék-meghajtású Genesis Coupe volánja mögé, amelynek során a Skip Barber központ izgalmas, mégis biztonságos programjában tehetik magukévá az ilyen autók kezelésének fortélyait.” – mondta Steve Shannon, a Hyundai Motor America marketingosztályának alelnöke. ”A Hyundai 348 lóerős Genesis Coupe R-Spec és Track modelljei így ezentúl a híres Lime Rock, Laguna Seca és Road Atlanta versenypályáin mutathatják meg teljesítőképességük határait. A Genesis Coupe igazoltan megbízható viselkedése a nem mindennapi körülmények mellett minden bizonnyal meg fogják győzni a Skip Barber vezetéstechnikai iskola tanulóit és instruktorait is, amely közben biztonságosabb vezetőkké válhatnak.”


A nagy teljesítményű Hyundai Genesis 3,8 R-Spec és a Track modellek már ezelőtt is bizonyították képességeiket az igen erős mezőnyben. „Ez egy valóban lenyűgöző autó.” – írta az Edmunds.com, míg az AutoWeek.com szerint „Hatalmas élmény az autó vezetése.”.

A Genesis Coupe a tanpálya egy sor tiszteletre méltó nagyteljesítményű autóflottába érkezik, amelyek között megtalálható a Porsche 911 Carrera, Mazdaspeed3, vagy a Lexus IS-F. „A Skip Barber továbbképző központ minden munkatársa számára megtiszteltetés, hogy a Hyundai is csatlakozott a programunkhoz.” – mondta Michael Culver, a Skip Barber központ vezetője. „A Genesis Coupe-ért minden bizonnyal lelkesedni fognak a szenvedélyes ügyfeleink.”

Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei