Hatalmas siker a Hyundai Grand i10 Indiában


A Hyundai Motor India Limited bejelentette, hogy a Grand i10 modellre a bemutatást követő 20 napban 110 ezer érdeklődő volt kíváncsi, akik közül több mint 10 ezren meg is rendelték az autót.

A Hyundai szalonokban a Grand i10 bemutatását követő hetekben 55 százalékkal nőtt meg a látogatók száma, a kereskedések az érdeklődők megsokszorozódásáról számoltak be, akik közül 70 ezren próbálták ki az új modellt.

„A bemutatót követő hatalmas vásárlói érdeklődésre alapozva most már biztosan kijelenthetjük, hogy a Grand i10 stílusával, teljesítményével, biztonságával és kényelmével új mércét állít fel a minőségi kisautók kategóriájában.” – mondta Rakesh Srivastava, a HMIL marketing és értékesítési vezetője, majd hozzátette: „A kihívásokkal küszködő piaci helyzet ellenére úgy hisszük, a Grand i10 modell továbbra is jelentős számú vásárlót vonz a jövőben is.”


Az indiai vásárlókra tekintettel a Hyundai Grand i10 megkapta a vállalat legfrissebb fejlesztésű 1,1 literes U2 CRDi dízelmotorját, amely optimális teljesítménye mellett kiemelkedő gazdaságosságával is kitűnik kategóriatársai közül. Emellett a Grand i10 kapható az elődben megismert 1,2 literes benzines erőforrással is.

Az új Hyundai Grand i10 olyan stílusos karosszériával és prémium felszerelésekkel rendelkezik, amelyek eddig nem voltak jellemzőek a kategóriában. Az Indiában összeszerelt Grand i10 hátsó üléseihez a kategóriában elsőként légbeömlőket vezettek, míg az USB csatlakozóval is felszerelt rádió akár 1 GB zenét vagy műsort is képes tárolni. Ezek mellett kéttónusú könnyűfém felnik, bluetooth kihangosító, automatikusan behajló külső tükrök, tolatóradar és akár nyomógombos indítás is elérhető az autóhoz.  

A Hyundai hivatalos tájékoztatása szerint a legtöbb érdeklődő fiatal városlakó, vagy az indiai nagyvárosok környékén él.

Forrás: scribd.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei