A Hyundai Sonata a növekvő családok legkiválóbb autója


Az amerikai AAA Auto Buying magazin szerint a Hyundai Sonata modellje a legmegfelelőbb a növekvő családok igényei számára.

Az évente több száz új autót tesztelő AAA Auto Buying autós és utazási magazin idén a Hyundai Sonata modellt választotta a növekvő családok legmegfelelőbb autójának limuzin kategóriában. A szakértők kiemelték a Sonatát annak erős 2,4 literes motorjának takarékos üzeme és az autóra vonatkozó 10 éves, vagy 100 ezer mérföldes garanciavállalása miatt.    

Az AAA az utastérben és a csomagtérben is nagyobb helykínálat, a könnyű kezelhetőség és a megbízhatóság, azaz a bővülő családok változó igényei alapján több kategóriában (crossover, SUV, egyterű és szedán) osztályozták a járműveket, amelynek eredményeként a végső összehasonlításban 11 modell szerepelt.


„Az alacsony ár egy cseppet sem von le az autó megjelenéséből és teljesítményéből.” – mondta David Bennett, az AAA  Auto Buying program vezetője. „A Sonata modellben minden olyan lényeges felszerelés megtalálható, amelyre egy bővülő családnak szüksége lehet: tágas utastér, komfortos rugózás és agilis vezethetőség, valamint egy olyan erőforrás, amely erőteljes, mégis takarékos.”

A 2013-as Sonata még több felszereltséggel és kiegészítővel rendelkezik, miközben megőrizte egyedi formáját és takarékosságát. Az alapmodellt a 2,4 literes közvetlen befecskendezéses 198 lóerős benzinmotor hajtja, míg a Sonata kapható egy erősebb, 2,0 literes turbófeltöltéses 274 lóerős erőforrással is, de akár szupertakarékos hibridváltozat is elérhető a modellből.  

Forrás: prweb.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei