Növelik a Hyundai Grand i10 termelését Indiában


A hatalmas érdeklődés miatt a Hyundai Motor India növeli a Grand i10 modell termelési mennyiségét azért, hogy a hosszúra nyúló várakozási időt csökkentsék.

A Hyundai szeptember elején bemutatott Grand i10 kisautójára akkora az érdeklődés, hogy a gyár alig bírja kielégíteni a megrendeléseket. „Nem vártunk ekkora vásárlói igényt a Grand i10 bevezetésekor, amely túlterheli a rendszerünket. Most újrakalibráltuk a termelési rendszerünket annak érdekében, hogy gyorsabban kiszolgálhassuk ügyfeleinket.” – mondja Rakesh Srivastava, a HMIL marketing és értékesítési vezetője.  

A vezető azonban továbbra sem árulta el, mennyivel növelték meg a Grand i10 termelési mennyiségét. A vállalat a modell szeptember eleji bevezetése óta 131 ezer érdeklődőt és mintegy 13 ezer megrendelést tart nyilván. Srivastava szerint szeptember hónapban 8 411 darabot szállított ki, míg az előfoglalások száma 4 500 darabra tehető. Jelenleg a Grand i10 legjobban felszerelt Asta és Sportz változataira két hónapos várakozási idő alakult ki, míg az alapot jelentő Era és Magna verziókra egy hónapot kell várni.  

„A Grand i10 bemutatásának hónapjában máris bekerült a hónap legkeresettebb öt modellje közé Indiában.” – mondja Srivastava.

A Hyundai Motor India Limited vállalatnak két üzeme van az indiai Chennaiban, amelyek együttes kibocsátása eléri a 640 ezer darabot évente.

Forrás: economictimes.indiatimes.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei