A Hyundai i10 Németország legkeresettebb kisautója


Miután meghódította a szaksajtót, megnyerte a legkülönbözőbb díjakat, a Hyundai vadonatúj i10 modellje felkapaszkodott a német eladási listák csúcsára is.

A Német Szövetségi Járműnyilvántartó adatai szerint az új Hyundai i10 modellből augusztusban 2 156 darabot helyeztek Németországban forgalomba, amellyel minden más kisautót megelőzött ebben a szegmensben. A német piac legkedveltebb kisautójaként az i10 így saját kategóriájában 14,1 százalékos piaci részesedést szerzett – és ugyanekkor az egyetlen külföldi autómárka modellje, amely saját szegmensének csúcsára kapaszkodhatott.

A tavaly novemberben piacra vezetett kisautóból már több mint 12 ezer darab kelt el Németországban. Az értékesítési siker mellett a szaksajtó összesen 11 összehasonlító tesztjének győzelme és számos olyan elismerés is hozzájárul, amelyekben a 9 950 eurós vételártól elérhető ötajtós kisautó elsőrangú minőségét emelik ki.


Legutóbb az AUTO TEST magazin értékelte a Hyundai i10 kiváló ár-értékarányát, miközben az i10 a legjobb kisautóként elnyerte a 2014-es Cégautó címet is. a 280 flottamenedzserből és szakemberből álló zsűri döntését az i10 vezetési tulajdonságai, kényelme és alacsony üzemeltetési költségei győzték meg.   

„A többszörös díjnyertes i10 modellünk egyre több ügyfelet vonz, amely büszkeséggel tölt el minket” – mondja Marcus Schrick, a Hyundai Motor Deutchland vezetője. „Az autó vonzó formaterve, kiváló minősége, remek ár-érték aránya és az ötéves garanciája kézzelfogható vásárlói előnyt biztosít ügyfeleinknek. Az i10 modellt Európában, az európai igények szerint fejlesztettük, amely most kifizetődni látszik.”

Forrás: hyundai-presselounge.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei