Hyundai modelleket kapott a prágai focicsapat


A prágai labdarúgó klub nemrég 24 vadonatúj Hyundai modellt kapott a vállalat cseh képviselőitől, akik már 2005 óta támogatják a csapatot.  

„Nagyon büszkék vagyunk arra a hosszútávon is eredményes kapcsolatunkra, amelyet a Hyundai márkával már évek óta ápolunk. A cseh első liga csapatai remek lehetőséget nyújtanak a partnerek számára promócióra. Majdnem minden európai bajnokságnak megvan a hivatalos autós szponzora és nagyon örülünk, hogy a Hyundai a mi partnerünk lehet” – mondta Dušan Svoboda, a futballszövetség elnöke.


A cseh bajnokságban részt vevő klubok számára több mint száz autót oszt szét a Hyundai. „Örülünk, hogy a cseh nemzeti válogatott után a cseh labdarúgó szövetség hivatalos támogatóivá válhattunk. A Hyundai és a világ egyik legnépszerűbb sportágának kapcsolata már több mint tíz éve tökéletesen működik, amelynek legújabb bizonyítéka a brazil világbajnokság volt. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy világszínvonalú termékekkel láthatjuk el a cseh bajnokság klubjait, beleértve a játékosokat, az edzőket és a teljes csapatot” – mondta Milos Adamek, a Hyundai Motor Czech marketingvezetője.

Forrás: tyden.cz

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei