i20 Coupe néven jelenik meg a Hyundai új háromajtós kisautója


A Hyundai Motor bepillantást adott az új generációs i20 háromajtós változatának formavilágába, amely Coupe néven egészíti majd ki a nemrég bemutatott ötajtós modellt.

Az új i20 Coupe az élvezetes vezethetőség, különleges karakter és sportos kifinomultság kombinációját ígéri, amelyet a már bemutatott ötajtós testvérmodell továbbfejlesztett praktikuma és minősége egészít ki.  

Az új generációs i20 Coupe a sportosság kihangsúlyozására élesebben ereszkedő hátsó oszlopokat és különleges hátsó légterelőt kapott. Az új generációs i20 család részeként a Coupe hosszú motorházteteje és nagyvonalú arányai erőteljes megjelenést kölcsönöznek a modellnek, míg a felépítés összességében tiszta és egyszerű formatervet eredményez. Eközben a hátsó részt körülölelő hátsó ablak és a lámpák egyedi formavilága az autó kifinomult formatervét hirdeti.   


Az ötajtós változathoz hasonlóan az új generációs i20 Coupe modellt is a Hyundai Motor németországi, Rüsselsheimben található formatervező központjában tervezték és fejlesztették.  

Az új generációs i20 családról további információkat még a Párizsi Autószalonon megtartandó premier előtt hoznak nyilvánosságra.   

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei