A Hyundai Motor UK a Brit-rali autós támogatója


A Hyundai nagy örömmel jelentette be, hogy angol szervezetét, a Hyundai Motor UK-t a 2014-es FIA Rali-világbajnokság brit fordulójának hivatalos autószállító partnerének választották.  

A Hyundai Shell World Rally Team németországi győzelme után ezzel az új együttműködéssel ünneplik meg az új WRC csapat brit debütálását. A most már győztesnek is nevezhető Hyundai i20 WRC versenyautó az eseményhez kapcsolódó minden népszerűsítő rendezvényen megjelenik, beleértve az óriásplakátokat, posztereket, belépőjegyeket és szórólapokat csakúgy, mint a rendezvény honlapján és a programfüzet címlapján megjelenő raliautót.   

A Hyundai Motor UK által biztosított járművek flottájában Santa Fe, ix35 i30 wagon és i40 wagon modellek szolgálnak majd a hivatalos személyek, FIA méltóságok és más kulcsfontosságú szervezők szállítására.    


„A Rali-világbajnokságba visszatérés izgalmas esemény a Hyundai számára” – mondja Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója. „Hatalmas dinamizmust ad a márkánknak és segít nekünk láthatóvá válni a rali rajongói számára is. Izgatottan várjuk a Hyundai Shell World Rally csapatát az Egyesült Királyságba, első Brit-ralijukra, hogy támogathassuk őket a rali ideje alatt.”

Amióta 2014 elején megérkeztek a WRC világába, a Hyundai Shell World Rally Team Thierry Neuville vezetésével jelentős előrelépéseket tett, hiszen Mexikóban és Lengyelországban is harmadik helyen végeztek, mielőtt Németországban megnyerték volna a futamot. Neuville – az ígéretes belga ifjonc, akit sokan a jövő bajnokának is tekintenek – harmadikként zárta a tavalyi walesi Brit-ralit, október elején pedig személyesen is részt vesz az esemény hivatalos előzetes médiaeseményén is.  


„Nagyon örülünk annak, hogy a Hyundai lett a hivatalos autószállító partner a walesi Brit-ralin” – mondta Ben Taylor, a walesi Brit-rali igazgatója. „Ez az együttműködés az első azon megállapodások között, amelyeket az esemény támogatásához megkötünk és örömünkre szolgál, hogy a Hyundai felismerte a walesi ralival kapcsolatos értékeket.”

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei