Az új Hyundai Genesis is megjelent a londoni Divathéten


A Hyundai a szigetországban először 2014-es londoni Divathét alkalmával mutatta meg vadonatúj Genesis luxuslimuzinját, amely a Storm divatügynökség modelljeit szállította.

A stílusos luxusautó egy csapat ix35 modellel együtt azzal a céllal került a Storm ügynökséghez, hogy annak divatbemutatókra, rendezvényekre igyekvő modelljeit szállítsa London különböző pontjai között. A Hyundai autóflottája Lina Berg és számos híres modell számára a stílusos megjelenés mellett a kényelmes pihenést is biztosította a különböző események között.


„A vadonatúj Genesis abszolút lenyűgöző és számos fejet elcsavart az idei londoni Divathéten” – mondta Simon Chambers, a Storm Models ügyvezetője. „Stílusos, tágas és luxusszintű, ami ideálissá teszi modelljeink szállítására és megjelenésére.”  


A Hyundai Motor UK már második alkalommal működött együtt a „The Apartments” bloggal, amely Santa Fe modellekkel utaztatta a legjobb bloggereket London utcáin. A „The Apartments” a divat, életstílus és szépségipar legfrissebb trendjeit bemutató, a világ minden tájáról érkező bloggerek első számú találkozási pontja, akik idén a London központjában találkoztak.


„Nagyon fontos, hogy a meghívott társadalmi véleményformálóink stílusosan érkezzenek meg bárhová is a londoni Divathét alatt” – mondta Abisola Omole, a The Apartments vezetője. „A Santa Fe biztosítja ezt a megjelenést és egyben a kényelmes utazást is.”   


A kiemelkedő divatblogger, Shini Park számára egy ix35 állt rendelkezésre. A Szöulban született és most Londonban lakó Shini a népszerű „Park & Cube” divatblog alapítója és szerzője.

„A londoni Divathét a világ négy legfontosabb bemutatójának egyike, amely tökéletes környezetet biztosít számunkra a vadonatúj Genesis bemutatására” – mondta Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója. „Ez a jármű jelenleg a legfejlettebb és legjobban felszerelt a Hyundai modellek között. Örömünkre szolgált, hogy a Storm modelljeit, divatbloggereket és a divatlapok újságíróit utaztathattuk Londonban, segítve őket ezzel, hogy teljesíteni tudják feladataikat.”

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei