Mobilalkalmazás segíti a Hyundai ausztrál ügyfeleit


A Hyundai Motor Company Australia bevezette a Hyundai Prospektus Alkalmazást, amelynek segítségével az érdeklődők megnézhetik az egyes modellek tulajdonságait, az autó külső és belső kialakítását, funkciót, valamint összehasonlíthatják a Hyundai egyes modelljeit.  

A vállalat ezen túlmenően bevezette a Hyundai Kiegészítők Alkalmazást is. Mindkét program letölthető mind az Apple, mind az Android rendszerű készülékekre is, amelyeken keresztül széles körű termékinformációkhoz juthatnak a vásárlók.

A prospektuskezelő alkalmazásban felfedező, valamint az egyes kulcsfontosságú modellek képességeit kiemelő megoldások is találhatóak, de videólinkek, színválasztó és 360 fokos belső és külső megjelenítés is az érdeklődők rendelkezésére áll. Ezzel a rendszer lehetővé teszi, hogy az ügyfelek értékeljék a biztonsági felszereltséget, a szín- és kárpitopciókat, kiegészítőket.


„A felmérések azt mutatják, a vásárlók akár 20 órán keresztül is online keresgélnek az autók között, mielőtt belépnének egy márkakereskedésbe” – monda Oliver Mann, a Hyundai Motor Company Australia marketingvezetője. „Ahogyan mindig, a Hyundai most is a vásárlókra koncentrál – úgy gondoljuk, a Hyundai Prospektus és Kiegészítő Alkalmazások kényelmessé, stresszmentessé és hasznossá teszik az autóválasztás kezdeti szakaszát.”

A Kiegészítők Alkalmazás lehetővé teszi, hogy a vásárlók már a vásárlás előtt igényeire szabhassák, egyénivé tegyék autójukat a Hyundai által kínált eredeti kiegészítők segítségével.

Forrás: automobiletechnology.automotive-business-review.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei