Ünnepi változat készült a Hyundai Grand i10-ből


Éppen egy éve mutatták be a Hyundai Grand i10 modellt Indiában, a vállalat pedig egy limitált modellel ünnepli meg az évfordulót.

Egy évvel ezelőtt, 2013 szeptemberében mutatkozott be az indiai piacon a Grand i10 modell, amely azonban ott nem váltotta le a közvetlen elődjének tekintett i10-et, a Hyundai ugyanis megtartotta a kínálatban mindkét modellt, egyben a Grand változatot feljebb pozícionálta. A kisautó hatalmas siker lett az országban, a vállalat szerint az elmúlt 12 hónapban 110 ezer Grand i10-et értékesítettek úgy, hogy az Indiában kapható típusok közül ez a modell érte el a leggyorsabban, mindössze 10 hónap alatt a százezres értékesítési határt.   

A hihetetlen sikerek megünneplésére a kisautó elsőéves születésnapjára a vállalat bevezette a „SportZ” változatot, amely kívülről a 14 collos gyémántmintázatú könnyűfém felnikről, fekete B-oszlopáról, hátsó légterelőjéről és jellegzetes matricázásáról ismerhető fel. Belül Bluetooth kihangosító rendszer, bőrkormány és kéttónusú vörös-fekete betétekkel feldobott műszerfal és ajtóbetétek gondoskodnak az autó egyediségéről.


„A Grand i10 egy új mércét állított fel az autóiparban azzal, hogy a gyártás megkezdése utáni hónapban máris India öt legkeresettebb autója közé tört fel” – mondta Rakesh Srivastava, a Hyundai Motor India értékesítési és marketingvezetője a „SportZ” változat bevezetésekor. „Hatalmas mérföldkövet értünk el, amikor a bemutatást követő 10 hónapon belül kiszállítottuk a százezredik autónkat, amely a leghamarabb érte el ezt az eredményt India autóiparának történetében.”

A „SportZ” kivitel 1,2 literes benzines motorral és 1,1 literes CRDi dízelmotorral kapható, előbbi 511 ezer rúpiás, míg utóbbi 598 ezer rúpiás vételáron.

Forrás: indianautosblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei