H350 néven érkezik a Hyundai új teherautója


A Hyundai Motor nyilvánosságra hozta a H350 névre keresztelt kishaszon-járművének első vázlatát, amelyet kifejezetten az európai vásárlók igényei szerint fejlesztettek. 

Az új jármű egy teljesen új flexibilis platformra épül, amelyre háromféle felépítmény kerülhet – dobozos, személyszállító és platós – amelyekkel a vállalat erősíteni kívánja jelenlétét az európai haszonjármű-piacon és új ügyfeleket vonzzon a márkához. 


A H350 formatervének célja, hogy hatékony és praktikus legyen, miközben vonzó is legyen a vásárlók számára. A Hyundai személyautóihoz hasonlóan a H350 szintén az első lökhárítóba integrált hatszögletű hűtőmaszkot visel, amelyet stílusos, ledes nappali menetfényekkel kiegészített fényszórók ölelnek körbe. Az oldalsó díszlécek végigfutnak az autó oldalvonalán, ahol praktikus oldalsó tolóajtót is elhelyeztek.  

A H350 kiváló utas- és raktérkapacitással rendelkezik, az autó akár 1,4 tonnával is terhelhető, miközben 2,5 tonnát vontathat is. 


Az új kisteherautót Európa számára a Hyundai Motor hosszú távú haszongépjármű partnereként a Karsan Otomotiv Sanayil ve Ticaret vállalat készíti törökországi gyárában.

A H350 világpremierjét az idei IAA Nemzetközi Haszongépjármű Kiállításon tartják 2014. szeptember 24-én. A Hyundai az új modellt természetesen kiállítja majd a 2014-es Párizsi Autószalonon is. 

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei