Angliában nem lesz kapható az új Hyundai Genesis Coupe


A Hyundai még csak most kezdte meg az új Genesis kupéváltozatának tesztelését, ám az már biztos, hogy az új modell Angliában nem kerül forgalomba.

A Hyundai első alkalommal kínálja – igaz korlátozott darabszámban – a második generációs Genesist az angol autópiacon, mivel azt most először készítik jobbkormányos kivitelben. Az autóra épülő új Genesis Coupe szintén készül majd jobboldalra helyezett kormánykerékkel is, ám a Hyundai UK a várhatóan a jelenleginél is kisebb érdeklődés miatt úgy határozott, nem hozz majd forgalomba az autót a szigetországban.   

A Genesis limuzin első példányai várhatóan jövő év elején érkeznek meg Angliába, amelynek ára kicsivel 50 ezer font alá várható. Az új Genesis ott kizárólag 3,8 literes, V6-os benzines erőforrással és elsőkerék-meghajtással lesz elérhető.  


A BMW 6-os sorozatának riválisaként színre lépő Genesis Coupe a hírek szerint egy éven belül bemutatkozhat olyan kulcsfontosságú piacokon, mint pl. az Egyesült Államok. És habár Angliában nem lesz elérhető, más jobbkormányos piacokon, így pl. Ausztráliában forgalomba kerül majd az új kupé.   

Forrás: autocar.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei