Különleges ajánlattal várja a Hyundai a tízmilliomodik Elantra eladását


A Koreában Avante néven forgalmazott kompakt limuzin első szériájának 1990-es bevezetése óta összesen 9,87 millió példány kelt el belőle, a Hyundai pedig már nagyon készül a tízmilliós jubileumra.   

A Hyundai különleges meglepetésekkel készül a tízmilliomodik Avante/Elantra átadására: utazásokat lehet nyerni a Hyundai Elantra különböző gyártási helyszíneire, így Koreába, Kínába és Amerikába, ahol természetesen meglátogathatják a koreai vállalat gyártóüzemeit is.  Az Elantrát választó ügyfelek a vételárból egy százalékot visszakapnak, illetve egy százalékkal kevesebb kamattal választhatják a Hyundai finanszírozási csomagját is.


Különleges lehetőségként a Hyundai három régi, elsőtől harmadik Elantra generáció tulajdonosa számára felajánlotta, hogy azokat teljes mértékben felújítja, így azok majdnem olyan állapotba kerülnek, mintha újak volnának.


Az először 1990 októberében piacra dobott Elantrából idén augusztus végéig összesen 9,87 millió példányt értékesítettek hazai piacán és világszerte. A hosszú távon is rendkívül sikeres kompakt limuzin jó úton halad, hogy első koreai autóként még ebben a hónapban elérje a bűvös 10 milliós gyártási darabszámot.  

Forrás: koreabizwire.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei