Kisfilmet forgattak a Hyundai Genesis főszereplésével


A második generációs Hyundai Genesis a filmalkotók figyelmét is felkeltette és egy csaknem tíz perces rövidfilmet készítettek az autóval.

A második generációs Hyundai Genesis-szel a koreai márka belépett az automatikus vezetéstámogató rendszerek világába, amely úgy tűnik, nem maradt figyelem nélkül. Egy csapat végzős főiskolás egy rövidfilmet mutatott be nemrég az autóról, amelynek címe: „The Genesis”. Az akciódús történet főszereplője az ex-ügynök John, akinek feleségét elrabolja a Dytech katonai és orvosbiológiai vállalat.


John volt kollégája, Wilkinson irányítja a Dytech kísérleteit, akit követve a férfi kiszabadítja feleségét az őrült tudósok fogságából. Mindeközben a Hyundai limuzinja tökéletes segítség a menekülés során, persze a vezető szigorú felügyelete mellett. Így hiába veszi körül néhány fegyveres a Genesist, John a kulcsot a csomagtérajtó elé dobva aktiválja az automata nyitást, a raktérben pedig már készen áll az altatógáz, amelynek segítségével szabaddá válik az út a menekülők számára.   


A 2015-ös Hyundai Genesis ezek mellett képes automatikusan lassítani és gyorsítani, vagy akár állóra is fékezi az autót, amennyiben az szükséges. A Hyundai luxuslimuzinjának felszereltségét aktív sávtartó asszisztens, holttérfigyelő-rendszer is gyarapíthatja.  


A Hyundai Genesis főszereplésével készített kisfilm ide kattintva tekinthető meg.

Forrás: autoevolution.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei