A Hyundai továbbra is az Olympique Lyonais támogatója


A Hyundai Motor bejelentette, hogy további két évre meghosszabbította a francia Olympique Lyonais támogatását annak érdekében, hogy a márka még több figyelmet kapjon Franciaországban és Európában egyaránt.

A vállalat közölte, hogy a támogatás részeként a Hyundai logója megjelenik a játékosok mezén és csapatszállító buszán, valamint az autógyártó reklámfelületeket kaphat azokon a helyszíneken, ahol a csapat mérkőzései zajlanak. Ezeken túlmenően a Hyundai különböző modelljeit is kiállíthatja a csapat hazai, Stade de Gerland stadionjában, Lyonban.  


Az autógyártó már a 2012-2013-as szezonban is a legjobb francia csapat támogatója volt, amelyet a mostani megállapodással a 2015-16-os idényre is kiterjesztették.

A francia első ligában szereplő csapatot 1950-ben alapították, a közel 20 milliós szurkolói táborral rendelkező együttes 2000 óta pedig 12 alkalommal jutott be az UEFA Bajnokok Ligájába.


„A csapat támogatásával növelhetjük a márkára irányuló figyelmet Franciaországban és Európa minden olyan részén, ahol a foci jelenti a legkedveltebb sportot” – nyilatkozta az autógyártó.  

A Hyundai a 2000-es Európa-bajnokság óta az UEFA hivatalos partnere és a FIFA Labdarúgó-szövetséggel kötött nagy volumenű megállapodásuk egészen a 2022-es világbajnokságig érvényes.

Forrás: globalpost.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei