Beszállítóinak tartott bemutatót a Hyundai Motors


Csaknem 100 idegen hazai, illetve külföldi autót mutatott be a Hyundai Motor Group saját mini autószalonján alvállakozóinak, beszállítóinak.

A Hyundai Namyangban található kutató-fejlesztő központjában október 5. és 8 között nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő R&D Motor Show 5.000 vezető és alkalmazott, valamint 445 beszállító, alvállalkozó vett részt.  

A kiállított flottában 25 Hyundai és KIA modell található meg, melyek között kiállításra került az új i40, illetve a KIA K5 (Optima) Hybrid. Emellett lehetőségük van a résztvevőknek megtekinteni 80 rivális autógyártó termékeit is.


A megynitó ünnepség előtt a Hyundai-KIA mérnökei világszinten is népszerű autókat szereltek szét azért, hogy a legújabb fejlesztéseket tanulmányozhassák.  

Hwang Chong-ha, a Yura vállalat egyik kutatója a Nissan LEAF elektromos autót vizsgálta meg. „Egy importált autó szétszedése remek lehetőség számunkra. Általában nehézséget okoz a beszállítók számára megvásárolni egy egész autót azért, hogy egy részét vizsgáljuk.”

A Hyundai közleménye szerint pontosan ezért hozta létre ezt a rendezvényt és a továbbiakban is technikailag támogatni kívánja a gyártási folyamatba második, illetve harmadik lépcsőben bekapcsolódó beszállítóit.

A negyedik legnagyobb autógyártó szerint 260 csapattagja kb. 400 beszállítónak nyújt technológiai segítséget. Az autógyártó 50 beszállítójának kb. 400 mérnökét hívja meg minden évben saját fejlesztőrészlegébe.

A Hyundai hozzátette, készen áll alvállalkozóival megoldani mindazon technológiai nehézségeket, amelyek az autótervezés és autógyártás egyes elemeinél felmerülhetnek.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei