Őszi Hyundai találkozók


Idén ősszel izgalmas programok várják a márka iránt érdeklődőket, a tulajdonosokat, illetve a rajongókat. Októberben és novemberben is találkozóra hívják a Hyundai szerelmeseit a szervezők.


Október 15-én a Hyundai egyik legújabb hazai kereskedése, a Hyundai Batta (Százhalombatta, Berzsenyi Dániel u. 13.) látja vendégül a hazai Hyundai tulajdonosokat, érdeklődőket, illetve mindazokat, akik részt kívánnak venni a Hyundai Klub rendezvényén. A találkozó keretein belül lesz lehetőség a kiállított bemutatóautókban (köztük egy Velosterben is) gyönyörködni, illetve akinek ez kevés lenne, az akár egy próbakörre is elviheti a tesztautók (ix35, i20, i30u cw) egyikét. Aki pedig a nagy bámészkodásban, tesztvezetésben megéhezne, azt a szalon tulajdonosa egy bográcsban sült finomsággal is vendégül látja.


November 5-én kerül megrendezésre a Hyundai Autóklub ötödik születésnapi találkozója. Ennek helyszíne Budapest, XXI kerület, Gyár u. 15.
A születésnapi rendezvény általában a klub legnagyobb volumenű rendezvénye szokott lenni, ahol a Hyundai márka szerelmesei mellett a Hyundai importőr képviselői is megjelennek, és hozzák magukkal az éppen aktuális újdonságaikat. (Tavaly a frissen bevezetett ix20 modell is ott volt) Ezeket az autókat általában ki is lehet próbálni.
A szervezők ismét mindenféle szórakozási lehetőséget biztosítanak (KRESZ teszt, Hyundai teszt), ám erre nem mindig van szükség, hiszen az ehhez hasonló eseményeken a résztvevők általában jól érzik magukat.   
Aki az eseményről többet szeretne megtudni, az ide kattintva ezt megteheti.

A szervezők mindkét helyszínen és időpontban szeretettel várnak mindenkit, függetlenül attól, hogy klubtag vagy sem az illető, Hyundai tulajdonos, vagy csak érdeklődő. Egyszóval bárkit.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei