Már New Yorkban tesztelik az új ix45-öt


Úgy tűnik, a Hyundai mérnökei befejezték az új terepjáró, a Santa Fe utódjának hőségtesztjeit és most hűvösebb helyek után néznek. A legújabb kémfelvételek szerint az amerikai kontinens másik felén, New Yorkban járnak éppen.


Az erősen álcázott protoípusokat a Truck Trend magazin egyik olvasója készítette New York város utcáin. Először a Ford Escape új változatának gondolták a modellt, ám az autó formájáról és az eddig megjelent fotók alapján biztosak lehetünk benne, hogy a takarók alatt az új Santa Fe/ix45 prototípusa lakozik.


Az erős álca ellenére néhány dolgot azért meg lehet állapítani. Az autó mérete arra utal, hogy akár három üléssorral is fel lehet szerelni az új modellt. A három krómozott csík a hűtőrácson nagyon hasonló ahhoz, amit a Genesis és a Sonata is visel az orrán, a felfelé ívelő C oszlop pedig radikális formai eltérés a jelenlegi modellhez képest.


A legújabb hírek szerint az ix45/Santa Fe új generációjának értékesítése valamikor 2012 végén kezdődhet el, így várhatóan csak a jövő évi Detroit-i, vagy Los Angeles-i Autószalonon mutatkozhat be az új autó.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei