PM Lifestyle Veloster a SEMA Motor Show-n


A nemrég bemutatott ARK Performance Hyundai Veloster Turbo mellett egy másik tuningcég, a PM Lifestyle is elkészíti a saját, egyedi tervezésű Veloster sportkocsiját.

A hatalmas és feltűnő alukerekekkel, a könnyű, szénszálas motorháztetővel és az egyedi tervezésű bőrbelsővel felszerelt Veloster a november elején Amerikában megrendezésre kerülő SEMA Motor Show Hyundai standján kerül kiállításra.   

A PM Lifestyle Veloster modellen olyan átalakításokat végeztek el, amelyeket akár a tulajdonosok is megtehetnek otthoni saját garázsműhelyükben. A projektet a Universal Technical Institute segítségével valósították meg, amelynek révén a SEMA Show után három éves körútra indul az autó, így több, mint 120 különböző autóversenyeken és iskolai rendezvényen vesz részt.  

A Velostert egy 1,6 literes GDi motor hajtja, amelynek teljesítményét rengeteg technikai módosítással 163 lóerőre emeltek, emellett külsejét is jelentősen átalakították. Többek között egyedi festést, szénszálas motorháztetőt, LED ködlámpákat valamint Genesis LED külső tükröket kapott az autó.

A belsőt különleges bőr ülésekkel, bőr középkonzollal, 10 collos mélynyomóval, 400 wattos erősítővel felszerelt Panasonic fejegységgel és még sok más aprósággal tették egyedivé.

Az ARK Performance és a PM Lifestyle csak kettő azok közül az átalakított Velosterek közül, amelyek a SEMA Show alkalmával láthatóak lesznek.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei