Fotók az ARK Performance Velosterről


Az ARK Performance keményen dolgozik a 2011-es SEMA Show alkalmával bemutatásra kerülő Hyundai Veloster modellen, amelyről közzétettek néhány fotót is.

Az elképzelés szerint egy olyan Velostert építettek, mely egy kicsit emlékeztet a rally autókra, motorját pedig egy turbóval 210 lóerőssé erősítették. Kívülről az élénkzöld és szürke fényezés ad agresszív kinézetet.


Az ARK mérnökei egy egyedi gyártású turbófeltöltőt és intercoolert is beépítettek a járműbe, ezen felül egy nyolcpontos krómozott rallystílusú bukókeretet is szerkesztettek a járműhöz. További módosításokat végeztek az autó ültetésével, dupla kipufogóés más kisebb beavatkozások alkalmazásával.


Belül alcantara huzatokat helyeztek az ülésekre, váltóra, a műszerfalra, ajtókra, illetve a napellenzőkre. Az eredeti fejegységet egy egyedi gyártásúra cserélték ki.


Az ARK a Veloster esztétikai megjelenését CFX Design kiegészítőkkel tette különlegessé. Az ARK Veloster szélesített lökhárítókat, oldalküszöböket és egyedi hűtőrácsot kapott. Az ARK hátsó szárny és egy egyedi első-hátsó világítótest, valamint ködlámpa teszi teljessé az átalakítást. Az ARK Veloster Nitto NT105 gumikon és Advan RZ felniken gördül.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei