Ilyen lehet az új i30 CW


A közelmúltban megrendezett Frankfurti Autószalon egyik legnagyobb sztárja kétségtelenül a vadonatúj i30 modell volt. Habár még csak az ötajtós modellt mutatták be, most alkalmunk nyílik betekinteni a jövőbe, milyen lehet az új i30 kombi változata.

Úgy tűnik, a Hyundai illetékesei nagyon rejtegetik az új i30 „puttonyos” változatát, hiszen eddig még csak kémfelvételen sem tudták megörökíteni a lesifotósok a modellt. Ebből a megfontolásból két francia lap is elgondolkodott a lehetséges formatervről.

Az egyik változatot egy Theofilus Chin nevű grafikus készítette el. az ő elgondolása szerint valahogy így nézhet ki a várhatóan jövőre bemutatkozó i30 cw.


Az új i30 dinamikus és lendületes vonalvezetését továbbgondolva született a grafika, amely magában hordozza az idén ősztől már a márkakereskedésekben is megvásárolható i40 kombi vonalvezetését és íveit is.


Mivel a jelenlegi kombi is igen sokat örökölt a ferdehátú változattól, így a grafikán látható kombi farrésze is nagymértékben hasonlít a már bemutatott ötajtós változathoz.

Abban azonban már most biztosak lehetünk, hogy a jövő évben bemutatkozó kombi nehéz helyzetbe hozhatja a kategória éllovasait, a Volkswagen Golf Variantot, az Opel Astra Sports Tourert csakúgy, mint a Ford Focus kombit.


A másik elgondolás szerint az új i30 cw oldalnézete kevésbé hasonlít majd a nagyobb i40 kombi modellre, viszont sokkal sportosabb, dinamikusabb egységet képez a puttonyos változat hátulja, mint az a jelenlegi modellnél volt.

A lap szerint az új i30 cw sportos megjelenésével a Renault Megane, vagy a Ford Focus kombiváltozatának vásárlóközönségét célozza majd meg.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei