Ilyen lehet…


A nemrég bemutatott új i30 cw kivitele adta az ötletet, hogy utánanézzek a munkát készítő grafikusnak, akinek saját honlapján a legkülönfélébb, még nem létező (köztük már bejelentett, vagy tesztelés alatti) autókról találtam érdekes számítógépes grafikákat.


Egyik ilyen grafika az i40 kombikivitele alapján elkészített Sonata modell Touring változata, amelyet minden bizonnyal az Egyesült Államok piacán dobnának piacra – már ha egyáltalán erre esély van. Eddig ugyanis egyetlen hivatalos forrás sem nyilatkozott arról, hogy terveznék a modell puttonyos változatának bemutatását.



A Sonata modellnél maradva, korábban már azt is elképzelte a művész, vajon hogyan is mutatna egy vászontetős kabrió, amelynek ugyancsak a Sonata modell adná az alapot.



A másik érdekes elgondolás az Elantra már bejelentett és tesztelési fázisban lévő új kétajtós, Coupe változata, amely a Hyundai kínálatában a Veloster és a Genesis Coupe közötti űrt töltené be.



Végül érdekes megfigyelni, hogy még májusban hogyan is képzelte a grafikus az új i30 formatervét. Nem tévedett sokat, csupán a hátsó lámpáknál maradt a művész a régi formanyelvnél.

Még több Hyundai elképzelés a theophiluschin.com oldalon.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei