Veloster Turbo kémvideó


A sok kémfelvétel után immár mozgóképek is megjelentek a Hyundai Veloster erősebb változatáról.

A tesztautók hőtűrő képességét a kaliforniai Halálvölgyben tesztelték a mérnökök, amikor sikerült elcsípniük a kémfotósoknak. Az új, mérgesebb változat új első köténylemezt is kap, nagyobb, kerek ködlámpákat tartalmazó lökhárítóval és hűtőráccsal, amelynek köszönhetően több levegő képes hűteni a motort.  


Oldalnézetből az oldalküszöb is agresszívabb megjelenést kölcsönöz az autónak, míg hátul a két hatalmas kerek kipufogó jelenti a legfőbb újdonságot. A vastag hátsó álcázás arra utal, hogy egyéb stíluselemek is változtak.

A motortérben az 1,6 literes GDi motort felváltja az 1,6 T-GDi erőforrás, amely 138 lerő helyett már 208 lóerős teljesítménnyel mozgathatja a sportkocsit. Az új motorhoz hatfokozatú duplakuplungos automata váltó is kérhető, amellyel remek menetteljesítményekre és elfogadható üzemanyag-fogyasztásra lesz képes az autó.

Még ne lehet tudni, pontosan mikor mutatkozik be az új Veloster Turbo, de nagy valószínűséggel legkésőbb a 2012. januári Detroit Motor Show alkalmával megismerhetjük az új sportkocsit.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei