Dögös Veloster a SEMA Show-n


Annak érdekében, hogy megmutassa új, négyajtós kupéjában rejlő lehetőségeket, a Hyundai az ARK Performance céggel közösen a Velostert egy karcsú és sportos rallyautóvá változtatta.  

A turbófeltöltővel 210 lóerősre növelt teljesítményű ARK Performance Velostert a 2011-es SEMA Show-n láthatja majd a közönség, amely élénkzöld és szürke fényezésével hívja fel magára a figyelmet.

Az ARK Performance Velostert több más átalakított Veloster és Genesis Coupe társaságában a november 1. és 4. között megrendezésre kerülő show Hyundai standján mutatják majd be.


Az ARK Performance nemcsak a Veloster motorját módosította, hanem számos műszaki, illetve külső és belső átalakításon is átesett az autó. Ilyenek pl. a hatalmas kerekek, agresszív kialakítású lökhárító, illetve a Nitto gumik. Az ARK Performance csapata a továbbiakban fejleszteni kívánja a Veloster modell bizonyos elemeit annak érdekében, hogy bemutassák a motorban illetve az autó küllemében rejlő lehetőségeket   

A tuningcsapat számos olyan elemet bevetett, amelynek eredményeként rendkívül látványos autó vált a Velosterből.  


„A Hyundai Veloster ideális jármű jellegzetes formaterve és dinamikus építéséből adódóan. A SEMA Show-n a Veloster egy hidat képez egy megfizethető sportautó és egy extrém sportkocsi között. Az első Tiburontól a Genesis Coupe-n át a mostani Velosterig, az Ark Performance továbbra is a Hyundai utángyártott teljesítményoptimalizáló cége kíván maradni.” – mondta Ted Lee, az ARK Performance cég tulajdonosa.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei