A Hyundai Elantra GT a leginkább értékarányos autó



A Hyundai Elantra GT modellt a rangos Popular Mechanics magazin a leginkább értékarányos modellnek választotta az Egyesült Államokban.

Az Európában i30 néven árusított Elantra GT modellje egyedülálló, a Hyundai folyékony szobrászata által megálmodott külső formaterve, élvezetes vezethetősége és kategóriavezető biztonsági felszerelése miatt végzett az első helyen.


A magazin szerkesztői szerint az új Elantra GT a legújabb példája a dél-koreai autógyártó azon törekvésének, amellyel újraalkotja a kompakt autó fogalmát és új követelményeket állít a szegmensben biztonsági gazdaságossági és formai téren egyaránt.

Az Elantra GT modelljét az Egyesült Államokban ugyanaz az 1,8 literes Nu benzinmotor mozgatja, mint az Elantra típus többi változatát, a GT azonban enyhén eltérő felfüggesztést kapott, mint a négyajtós limuzin, mivel a modellváltozat padlólemeze és futóműve nagyrészt azonos a Veloster sportkupéval.


A sportos beállításoknak és a Hyundai vadonatúj változtatható kormánymű-karakterisztikájának köszönhetően a GT sportosan, dinamikusan vezethető, miközben komfortos tudott maradni. A Flex Steering néven ismerté vált rendszer három üzemmódját, a „Normal”, „Comfort”, illetve „Sport” beállítását a vezető maga választhatja ki a fedélzeti menüsorból. A „Sport” beállítást nagy sebességű autópályás utazásra, vagy kanyargós utakra optimalizálták, míg a „Comfort” városban teszi könnyebbé az autó terelgetését. A „Normal” a Hyundai Motor America szerint a fenti két beállítás egészséges kombinációja.

Forrás:hyundai-blog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei