Jövőre Ausztráliában is kapható lesz az i30 kombi



A Hyundai Australia bejelentette, hogy az új i30 kombiváltozatát jövő év elejétől kezdik árusítani a kontinensen.

Az új modell benzines és dízelmotorokkal, valamint hatfokozatú manuális és automata váltóművel felszerelve is kapható lesz, amelynek indulóára 20990 ausztrál dollár.

„A Hyundai folyékony szobrászat formanyelvének felhasználásával Németországban megálmodott új i30 az áramló külső vonalvezetése mögött egy tágas és praktikus belsőt rejt, amely kényelmes és komfortos utazást biztosít.” – mondja a Hyundai az új kombiról, amely 2013. elejétől lesz kapható Ausztráliában.


Az i30 kombi 185 milliméterrel hosszabb ötajtós társánál, amelynek köszönhetően csomagtere 528 literesre bővült, viszont lehajtott üléstámlákkal ez az érték 1642 literesre növelhető. Az új modell felszereltségéhez hozzátartozik a VSM stabilitáskontroll, a kitörésgátló, kipörgésgátló, az ABS és a vészfékasszisztens is. ezek mellett a passzív biztonság is teljes, hiszen a hét légzsák mellett ultranagy szilárdságú acélt használtak fel az utasok maximális védelme érdekében.

Az új i30 kombiváltozatát egyelőre kizárólag a Hyundai Csehországban található üzemében készítik, így minden bizonnyal a távoli földrészre is innen érkeznek majd az autók. Erre utal, hogy a Hyundai új kompakt kombija az ötajtósnál korlátozottabb motorkínálattal érkezik a kontinensre: egy 1,6 literes, 135 lóerős GDi benzinmotorral és egy 1,6 literes, 128 lóerős CRDi motorral veszi kezdetét az értékesítés.  

Forrás: autoevolution.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei