„Maradványérték-óriások” a használt Hyundai modellek



Három Hyundai modell, az i40 kombi, a Veloster, illetve a frissen bemutatott Santa Fe is elnyerte kategóriájának leginkább értéktartó címét Németországban.

A három Hyundai modellt a kategóriatársakkal együtt a Focus Online magazin és a Fess Forecasts GmbH „Maradványérték-óriások 2016 elnevezésű tanulmánya vizsgálta, amely minden hat hónapban az abszolút és a relatív maradványértékeket számítja ki 14 különböző kategóriában. A felállított lista élére azok az új modellek kerülnek, amelyek négy év után a legkevesebbet veszítenek értékükből.


A középkategóriában a legkevesebbet a Hyundai i40 kombi Németországban árusított 5 Star Edition változata veszít értékéből, négy év elteltével mindössze 11930 eurót. A terepjárók között a vadonatúj Santa Fe 2,2 CRDi 4WD Style változata győzedelmeskedett, mivel a modell a modell tulajdonosa négyévesen 22148 euró értékcsökkenéssel számolhat. A győzelmeket megkoronázva a sportkupé kategóriában a Veloster 1,6 Style is értéktartónak bizonyul, hiszen négyévesen 11124 euroval kevesebbet ér, mint újkorában.    


A legtöbb autóvásárló általában az abszolút értékvesztést tekinti vásárlásánál mérvadó értéknek, amelynek nagyobb jelentőséget tulajdonítanak, mint a relatív értékvesztés százalékának. A remek termékminőség mellett a jövő Hyundai tulajdonosai előnyt élveznek a koreai márka páratlan garanciacsomagja, amely öt éves, kilométer-korlátozás nélküli jármű- és mobilitás-garanciát, valamint ingyenes éves átvizsgálást kínál az ügyfeleinek.  

Forrás: autogenau.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei